Tuesday, April 21, 2009

Gør ansættelsen sikker

Du har fundet en kandidat til en lederstilling. En kollega har henvist eller vedkommende havde sendt en uopfordret ansøgning. Det ser lovende ud. Vedkommende kan begynde med det samme, er kvalificeret og du slipper for omkostninger til rekrutteringsfirma. Og du slipper for at bruge en masse tid sammen med mange kandidater.

Alligevel kan tvivlen nage, jo tættere man kommer på beslutningen. Her har du mulighed for at få en professionel bedømmelse, som vil give dig meget mere information, inden du træffer den endelige beslutning. Indenfor få dage kan vi tilbyde:

1. I dialog med dig beskrives stillingen og kravene til den.
2. Gennemføre et interview, skræddersyet til stillingen.
3. Inddrage en test for at afdække evt. usikkerheder.
4. Gennemføre referencesamtaler og evt. andre referencekontakter.
5. Udarbejde en skriftlig rapport, som præsenteres til dig og evt. bestyrelse.

Vi honoreres på timebasis, og derfor er løsningen meget billigere end andre professionelle ansættelsesmetoder. Og så er vi hurtige.

Du vil muligvis få bekræftet det indtryk, som du allerede havde. Men lige så ofte dukker der informationer frem, som ikke var set. Under alle omstændigheder er du bedre ”klædt på” til at træffe en afgørende beslutning.

Du inviteres til at tage en helt uforpligtende samtale med mig eller min kollega cand.merc. Leif Schriver Karlsen. Skriv til admin@hellmann.dk eller ring på 4632 3276.